Arvatkaa vaan olenko saanut työhuoneen kasoja kuriin. No, en olekaan. Työhuone tuntuu toivottamalta urakalta, vaikka olen välipäissä aina yrittänyt niistää jotain kasaa pienemmäksi. Töitäkin on ollut melko runsaasti, joten nistiminen jää väkisin iltaan, jolloin ei enää oikein jaksa tarttua. 

Ärsyttäviä papereita putkahtelee esiin, esimerkiksi lääkäritositteita, joista en olen hakenut kelakorvausta ja aika on jo ummessa. (Miksi kaikki lääkäritalot eivät tajua siirtyä nykyaikaan ja hoitaa kelakorvauksia asiakkaiden palveluna - kelakorvauksen hakeminen tuntuu ihan jäänteeltä...) Vaikka pöytää katsoen ei uskoisi, laskut sentään hoidan ajallaan.

Tämä oli alkutilanne:625881.jpg

Nyt olen jotain paperikasaa keventänyt, mutta varsinaista ihmettä ei vielä ole tapahtunut. Pöydällä on kuitenkin jo aanelosen mentävä aukko: voin siis tehdä töitä pöydällä, eivätkä lähikasat enää uhkaa kaatua. Valtava edistys!

625845.jpg

Hyllyn vieruskasa on kuihtunut tällaiseksi. Eka versio siitähän oli ihan ekassa kirjoituksessa.

625841.jpg

Tänään on tasan kuukausi aikaa määräpäivään eli 30. kesäkuuta. Kiire tulee, jos aion siihen mennessä saada tavaraa reilusti pois. Kohta on ehkä tehtävä kunnollinen suunnitelma, jossa määrittelen joka viikon kohteen. Ehkä teen sellaisen poistolistan viikonvaihteessa, jos on aikaa.

Vielä kerron blogikeltanokkaisuuteeni liittyvän asian. Naurattaa, kun Sini kysyi lupaa linkitykseen. Heh, sanoin, että siitä vaan, vaikka en siis oikeasti tiennyt mitä se linkitys tarkoitti. Kävin äsken Sinin sivuilla ja hoksasin mistä on kyse. Bloginpitäjien hyviin tapoihin siis kuuluu pyytää lupa, jos laittaa toisen blogin oman blogin linkiksi. Ehkäpä alan kohta ymmärtää alan käytäntöjä ja uskaltaudun itsekin hieman intertekstuaalisemmaksi bloggaajaksi.